Joomla!®beheerder

Joomla!®beheerder

Joomla Zoekmachines (SEO) optimalisatie

Uw (nieuwe) Joomla website is nog niet vindbaar in Google. Of bent u niet tevreden over het aantal bezoekers op uw site? Schakel mij dan in. Ik zorg dat uw site gevonden wordt op Google of beter wordt gevonden en meer bezoekers krijgt.

De aanpak is grofweg een of meer van deze methodes (geen uitputtende lijst):

  • Zorgen dat de website wordt aangemeld bij Google: Hierdoor worden uw website beter en sneller geindexeerd door de Google zoekmachine.
  • Analyse van de huidige content en metagegevens: Analyse is gericht op of de contenttekst van uw Joomla site op de juiste manier is geschreven en of dit overeenkomt met de metagegevens die uw site meegeeft. Daarop kunnen gerichte acties worden ondernomen. Het kan zijn dat contenttekst veranderd of herschreven moet worden en/of dat de metagegevens hiermee in lijn worden gebracht.
  • Zorgen dat het huidige bezoekersverkeer inzichtelijk wordt en dit analyseren: Hoeveel bezoekers komen bij uw site en waar blijven ze hangen en waar niet? Nemen ze de gewenste actie op uw site en zo nee waarom niet? En wat is er voor nodig om meer bezoekers te krijgen op de juiste plek? Dat zijn vragen die hier beantwoord worden en die met de juiste gereedschappen inzichtelijk kunnen worden gemaakt. Van daar uit kunnen allerlei gerichte acties worden ondernomen. 
  • Zorgen dat uw site via ssl/https bezocht kan worden: Wist u dat Google meer en meer gaat meewegen of uw site via https://uwwebadres.nl kan worden bezocht in zijn getoonde zoekresultaten? Hiermee kunt u punten scoren op de zoekranglijst binnen het gebied waar uw site zich beweegt. Er moet gezorgd worden voor wat veranderingen in Joomla en er moet een SSL certificaat komen. Dat kan ik voor uw verzorgen.
  • Nog meer methodes, te veel om op te noemen...

Interesse in bovenstaande zaken geregeld te hebben voor jouw website? Neem dan contact met mij op.

 

zoekmachineoptimalisatie   

Afdrukken E-mailadres